Saturday, April 13, 2013

Pidu ja palju ilusaid asju!

Nädalavahetus on justkui loodud ajakirjade lappamiseks. Läinud aasta lõpus sai minust ajakirja Pulss ilutoimetaja. Pulss on Tallinna elu kajastav ajakiri ja iga endast lugupidav väljaanne vahendab ka ilu-uudiseid. Veebruari-märtsi  leheküljed olid roosad, rõõmsad ja fookuses oli kaks pidu - vabariigi aastapäev ja 8. märts.

Nii sobisid Pi-Ret Jewelry kõrvarõngad "Festive Mood" ideaalselt üldist meeleolu sisse juhatama. Kui rääkida lõhnadest, siis lausa hämmastav, kui palju parfüüme on sellel hooajal roosist inspireeritud. Sellel leheküljel on neid kaks - Blumarine "Lovely Rose" ja Serge Lutensi "La Fille De Berlin". "Lovely Rose" lõhna tipunoodid on laim, sidrun, bergamot, vaarikas ja roheline õun. Lõhna südames tuksub roos, freesia ja gardeenia ning soojust annavad parfüümile merevaik, seedripuu ja muskus. Serge Lutensi parfüüm "La Fille De Berlin" on segu roosist ja vürtsidest.

Kindlasti väärib sel leheküljel mainimist O.P.I küünelakk, mis on Mariah Carey kollektsioonist "A Butterfly Moment" ja jääb küünel mõnusalt hele. Väga pastelse tooniga "Tutu" on välja tulnud Christian Dior. Lust ja lillepidu neile, kes armastavad pastelseid toone oma küüntel.
  



Kuna teemaks oli pidu, siis panin ilukülgedel suurt rõhku ka lauvärvidele - esimesel leheküljel leidub Dr.Hauschka legendaarne palett "Dear Eyes", mis oli limited edition ja on tänaseks juba Eestis läbimüüdud. Mulle tegi Dr.Hauscha meigikunstnik selle paletiga meigi ja selle kohta leiad postituse SIIT.

 Itaalia firma Collistar tuli välja vägagi retrohõngulise lauvärvide komplektiga, mida tutvustasin lähemalt SIIN. Christian Diori staarpalett on aga ülimugav kooslus huuleläikest ja lauvärvidest. Teisel küljel valisin fookusesse Collistari 30ndaks sünnipäevaks välja tulnud huulepulga, millel on ümber Murano klaasist korpus. Ma ise armastan Murano klaasist ehteid ja see huulepulk on tõeliselt omapärane. Palju-palju ilusaid asju, eks. Mis sinule nendelt lehekülgedelt kõige enam meeldib ja ihaldusväärne tundub?  

Esimesena mainitud Pi-Reti kõrvarõngaid näed rohkem SIIT ja nende Facebooki lehe, mille leiad SIIT.
SHARE:

1 comment

  1. Hästi tore, et sa nende suurte ettevõtmiste kõrvalt jõuad blogida ja oma töödest ja tegemistest kirjutada. Kummardus. Lisette xx

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig