Monday, April 15, 2013

She`s sporty. She`s sexy. She`s glam.

Leidsin Karmen Pedarust ühe uue ja uhke Michael Korsi reklaami. Maikuus 23aastaseks saav Karmen on juba mõnda aega olnud Michael Korsi muusa ja siin reklaamib ta pikisilmi oodatud Michael Korsi kosmeetikat ja lõhnu.

Nimelt on Michael Kors juba pikka aega lubanud oma kosmeetikasarja ja nüüd see tuleb! Kors on veendunud, et just tema on see, kes teab, millised on need tooted, mis naiste elust veel puudu on. Karmen on taas Korsi muusa ja seda sloganiga: "She`s sporty. She`s sexy. She`s glam."

Michael Kors Beauty Collection ilmub kolmes kategoorias: sportlik, seksikas ja glamuurne.
Nendele kolmele pühendatakse oma lõhn, kaks erinevat huulepulka, huuleläike ja küünelakk. Michael Kors on öelnud, et tema kollektsioon on võrdselt inspireeritud nii tema emast kui vanaemast. Samas on moelooja rääkinud, et tänu sotsiaalmeediale ja heale tagasisidele teab ta täpselt, milliseid tooteid naised kõige enam ihkavad ja mis neil veel oma lõputust meigiarsenalist puudu on.

PS! Stellarium loosib Facebooki lehel välja Chaneli kosmeetikat! Selleks liitu Stellariumi Facebookiga SIIN ja võta mängust osa!
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig