Monday, March 31, 2014

Võida Versace uus lõhn "Bright Crystal Absolu"

Stellarium annab täna stardi täiesti uuele mängude sarjale, mis hakkab toimuma Instagramis ja kuhu on oodatud kõik, kes armastavad oma telefoniga pilti teha! Hea uudis on see, et kui sa nüüdsest kasutad õiget hashtagi, on sul võimalus võita kuum auhind! Stellariumi esimene mäng kannab nime "Stellarium Loves Versace" ja see on kõigile neile, kes armastavad häid parfüüme!  


Versace`l on väljas uus lõhn "Bright Crystal Absolu". Tegemist on intensiivse versiooniga ühest kõigi aegade armastatuimast lõhnast maailmas! Nimelt on Versace lõhnameistritel sulle uudis - Bright Crystal`i olemus on viidud täiuslikkuseni. Uus Bright Crystal Absolu on võimendatud karakteriga parfüüm, mis saavutab täiuslikkuse – absoluudi. Lõhnaperekonda kuuluvad lill, puuvili ja muskus. Tipust leiab yuzu, granaatõuna ja jäise akordi. Lõhna keskosas on vaarikas,  lootoseõis, pojeng ja magnoolia. Lõhna põhjas pikutavad Aafrika mahagon, merevaiguakord ja muskus. Ja just see lõhn võib olla sinu!



Kuidas võita?

Kui sul on kodus ükskõik milline Versace parfüüm, pildista see ägedalt ja vägevalt üles, säti pilt oma Instagrami ning kirjuta alla hashtag #stellariumlovesversace ja samuti märgi juurde @stellaarium  Tee fotosid nii palju kui hing ihkab, kuid ära unusta hashtagi! Lisaks pead olema Stellariumi aktiivne fänn Instagramis. Blogi Instagrami leiad SIIT

Selleks, et see loos jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis/instagramis. Kümme parimat Instagrami fotot avaldan blogis Stellarium 1. mail ja neli parimat võidavad endale Versace "Bright Crystal Absolu" parfüümiIlusat osalemist!

#stellariumlovesversace
SHARE:

2 comments

  1. Ei ole kahjuks Versace lõhna. :) Teine parem kord :)

    ReplyDelete
  2. mul ka kahjuks pole,ausalt,aga jagasin fb-s,ilusat maid!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig