Wednesday, August 27, 2014

Ocean Of Wellies: Hunter New Collection

Ma olen juba mõnda aega kummikute lainel ja kui aknast välja vaadata, pole mõtet küsida: "Miks?" Vihma kallab päevade kaupa ja mossitamise asemel olen mänginud mõttega hankida oma punastele Hunteritele teised veel seltsiks. Kõigile neile, kes peavad lugu uutest kollektsioonidest, kulub ära teadmine, et just täna paiskab Hunter müügile uue kollektsiooni.

Tegemist on madala säärega platvormkummikutega, mida tuleb müüki kümnes erinevas värvitoonis. Hinnad on sama šikid, kui kummikud ise - ühevärviline kollektsioon Original Hight Heel Boots maksab 170 euri, Original High Heel Chelsea Boots maksab 327 euri ja paar Original Leather High Heel Boots maksab 302 euri. Ma ootan huviga, milliseid arvustusi Hunteri uuele kollektsioonile kirjutatakse. Pole kahtlust, et need kummikud on pigem linnapreilidele ja parem oleks, kui kandja oskaks platvormidel kõndida. Tänapäeval tehakse aga maailma mugavamaid platvormkingi- ja saapaid, seega usun, et nendes on võrratult mõnus jalutada. Iseasi, kas just sügavatest lompidest läbi ... 


Kiika kõrge säärega kummikuid SIIT.



1. Original High Heel Chelsea Boots/Khaki
2. Original High Heel Chelsea Boots Silver/Black
3. Original Leather High Heel Boots/Burgundy
4. Original Leather High Heel Boots/Greige
5. Original Hight Heel Boots/Black
6. Original Hight Heel Boots/Dark Olive
7. Original Hight Heel Boots/Military Red
8. Original Hight Heel Boots/Bright-Cobalt 

For some time I have been totally into wellies and when I look out the window there is no need to ask: "Why?" Rain is pouring down day in and out. Instead of pouting about it I have been thinking about getting one more pair of Hunters, in addition to my current red ones of course. To everybody who adores new collections, on August 27th Hunter lets out its new collection of boots.  

These are flat platform wellies that will come out in ten different shades. Prices of course are as chic as wellies - one coloured collection Original High Heel Boots is 135 pounds, Original High Heel Chelsea Boots are costing 260 pounds and one pair of Original Leather High Heel Boots can be bought with 240 pounds. I wait with great interest how new collection's first reviews will sound. No doubt, that these rain boots will be something for a city girls and it would be best when you can walk on platforms when wearing these. Good thing that nowadays they make the most comfortable platform shoes and boots, so I believe that these wellies would be also very great to walk in. 
SHARE:

8 comments

  1. Hetkeilmadega sobivainad jalatsid, minu lemmikud oleksid nr.3 burgundiatooni, sobiksid kokku mu lemmikvärvi tumesinise riietusega :)
    Kui platvormidel käimine käpas, peaks nendega olema läbi sügise minek mugav ja stiilne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tumesinise riietusega sobiks ka nr.8 - lisaks omalaadse kontrasti. Loodan, et saan lähiajal mõne Hunteri-fänni arvustuse nende kohta :)

      Delete
  2. Oi-oi, see uus kollektsioon on ju võrratu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Võtsid sõnad suust. Siin ei tea, mida võtta ja mida jätta!

      Delete
  3. Päris naljakad, sellised ajas tagasi, mul olid 90ndate lõpus täpselt sellised saapad, et siis pole valmis sellised uuesti kandma :) Mulle endale meeldivad rohkem sellised kiilkontsaga kummikud, mis eelmine aasta olid eriti moekad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minust on kiilkonts mööda läinud. Kummikul see millegipärast ei meeldi. Paraku pean tõdema, et see, mis mulle eile ei meeldinud, võib juba täna mind kõnetada. Seega pole ime, kui varsti kõnnin kiilkontsad jalas ringi :)

      Delete
  4. Minu jalas selliseid kummikuid küll mitte kunagi ei näe! Aga kujutan ette, kuidas mõni kihvt stiilitšikk need väga vingelt välja kannaks.

    *Merrific*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead Merlin, ära iial ütle iial :) Ma mõtlesin kunagi sama alt laienevate pükste puhul. Ja siis alt kitsenevate pükste puhul :) Ma usun, et Sa kannad kõik välja!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig